2017-09-20

Aebi Schmidt Norge AS får ny ledelse

2017-09-20_Vidar Kristensen
Ikke nøl med å kontakte oss når som helst. Jeg gleder meg til å samarbeide og utveksle ideer og erfaring med deg. Vidar Kristensen

Vidar Kristensen ny administrerende direktør i Aebi Schmidt Norge AS

 
 
Vidar Kristensen overtar med umiddelbar virkning som administrerende direktør i Aebi Schmidt Norge AS. Med lang erfaring innen salg/service av vinter- og sommer vedlikeholdsprodukter, er Vidar ekspert på dette området. Han har vært i ASH-konsernet i mer enn 14 år. Vidar Kristensen har gjennom sin rolle som Area Manager for det skandinaviske markedet, ikke bare en omfattende produktkunnskap, men også en høy kundekompetanse og et bredt nettverk i Skandinavia.
 
Med produktporteføljen til Tellefsdal og Schmidt har vi sannsynligvis det bredeste utvalget av utstyr til veivedlikehold i det skandinaviske markedet. Dette potensialet skal brukes. Vårt mål er ytterligere å styrke og utvide vårt teknologiske lederskap i det norske markedet. Å være en pionér betyr ikke bare å tilby høykvalitets og innovative produkter, men også å forstå kundens krav og behov ved å ha en direkte kommunikasjon og å sikre korte beslutningsveier, enten det gjelder salg, opplæring eller service.
 
Vi er stolte av å ha merkevaren Tellefsdal, som har over 75 års kompetanse innen snøbrøyting. Som et selvstendig merke i ASH-konsernet garanterer Tellefsdal, med sin fabrikk på Sundebru, som før den beste kvalitet «100% Tellefsdal» samt den sedvanlige nærkontakten til våre norske og skandinaviske kunder. Ved integrasjonen i et sterkt morselskap, kan vi i tillegg til den brede produktportefølje tilby et stort utvalg av servicetjenester som gir umiddelbar merverdi for kunden.
 
Sammen med mitt team i Aebi Schmidt Norge AS gleder jeg meg til den nye oppgaven og dernest til å være din kompetente partner i alle spørsmål vedrørende vintervedlikehold og kommunalteknikk.

 

Ikke nøl med å kontakte oss når som helst. Jeg gleder meg til å samarbeide og utveksle ideer og erfaring med deg.
Vidar Kristensen