Salg & Service

Salg & Service

Med bakgrunn i vår mangeårige internasjonale erfaring er vi både partner og støttespiller for våre kunder. Vi tilbyr ikke bare et bredt produktsortiment, men også rådgiving ved utformingen av maskinparken, støtte ved valg av finansiering samt andre interessante serviceytelser.

Før et kjøp ligger det planlegging

Spørsmål som må besvares er hvor utstyret skal benyttes og hvilken oppgave det skal løse. Svarene vil danne en profil som brukes til å sette sammen det mest optimale skreddersydde utstyret som kan løse kundens krav.

Vi hjelper deg

Sammen med deg planlegger og kalkulerer vi ditt prosjekt og tilbyr deg hjelp når det kommer til spørsmål om kjøpet.

Kjøp, finansiering, leasing eller leie

Med vår ekspertise gjør du din beslutning på et trygt basisgrunnlag

Benytt deg av vår kunnskap, slik at din utstyrspark på en fornuftig måte kan komplimenteres, bygges ut og fornyes. Se på oss som en partner som vil gi deg nødvendig støtte for å kunne hjelpe deg til å løse dine mangeartede utfordringer.

 

Salg

Aebi-Schmidt produserer og selger maskiner og utstyr til følgende sektorer:

 

Vintervedlikehold

Snøploger, tallerkenspredere, chassis montert utstyr og tilpassing av chassier. Montering og tilpassninger kan utføres ved vårt verksted på Biri og Sundebru

 

Sommervedlikehold

Feiebørster, feiemaskiner, lastebilmonterte feiemaskiner, kantklippere, tunnelvaskere og Multimaskiner

 

Flyplassvedlikehold

Sope/blåse maskiner, spredere, kjemikalieutleggere, snøfresere og snøploger

 

Vi samarbeider tett med våre kunder og for oss handler det om å bygge opp tillit, ærlighet, åpenhet og å gi de best mulige løsninger på våre kunders behov og krav.

Våre selgere som har spesial kunnskap kan med støttet av vår tekniske og merkantile avdeling tilby skreddersydde løsninger som møter våre kunders behov. Vi kan være behjelpelig med å finne finne riktig feieutstyr eller tilby en komplett løsning for vintervedlikehold.

Vi ønsker at det skal være enkelt for våre kunder å gjøre forretninger med oss slik at de kommer tilbake gang etter gang. Derfor er våre kollegaer i service- og deleavdelingen så viktig for oss i salg og for våre kunder.